Standsnings- og parkeringsforbuds-zone 

Standsnings- og parkeringsforbuds-zone 

Ulfborg Marked, Holstebro kommune og Midt- og Vestjyllands Politi har traditionen tro igen i år valgt at indføre Standsnings- og parkeringsforbuds-zone uden for de afmærkede P-områder i følgende gader under Ulfborg Marked: Ringvejen, Sportsvej, Holmehaven, Enghaven, Havrevænget, Majsvænget, Risvænget Hvedevænget, Hirsevænget og Odinsvej.
Baggrunden for forbuddet er, at beboerne tidligere var ramt af store gener, samt det faktum at redningskøretøjer ikke kan komme frem i gaderne pga. store mængder parkerede biler under Ulfborg Marked.


Hvad betyder ovenstående?

Ovenstående skulle ikke gøre den store forskel for beboerne, da de til dagligt parkerer deres biler i indkørslen (Holmehaven og Risvænget dog i afmærkede parkeringsbåse).

Hvor kan man så parkere?

Man kan slippe for at blive pålagt en parkeringsafgift på kr. 830,- ved at parkere enten i sin egen indkørsel, på den store P-plads, der er anlagt i anledningen af Ulfborg Marked eller i de afmærkede P-pladser indenfor.

Bemærk, at pladserne i Havrevænget og Majsvænget ikke er afmærkede P-pladser, og at der derfor kræves godkendte P-tilladelser for at parkere der. P-vagten patruljerer alle dage i området! Skulle ovenstående give anledning til spørgsmål, er man hjerteligt velkommen til at kontakte Ulfborg Marked på parkering@ulfborgmarked.dk